Да се събудиш с питони в леглото

Искате ли да не правете никога повече секс с любимата? Искате ли да забравите за топлата храна и милите думи всяка вечер? Мечтаете ли да изгубите всичките си любими джаджи? Задължително проведете експеримента на Дерек Десо, който живее, за да прави неприятни изненади на своите любими приятели! 

Последната документирана жертва е неговата приятелка, която трябвало да се събуди с два големи питона. Дерек влезнал тихо в спалнята със змиите, докато двама души документирали събитието. Не сме сигурни дали тази шега няма да коства сериозни разходи за психиатър, но се надяваме, че всички изброени проклятия от горния ред ще се случат. Видеото е пуснато в YouTube и реакциите наистина са смесени, имайки предвид, че фобията от змии е една от най-популярните на света (след тази с паяците).

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
23 ноември 2016 | 22:14

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 51 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE

smokeweed
23 ноември 2016 | 00:02

Такива като този да ги хванеш да ги биеш че да не кандисаш . Не знам защо такива не са в затвора .