Да живееш 3 години със сериен убиец

Да лежиш в собствената си кръв, агонизирайки пред входната врата, едва ли е най-доброто преживяване. Болката става невъзможна, когато до това състояние те доведе именно най-близкият човек. Делия Балмър поема своите последни глътки въздух, а до това състояние е стигнала, след като бившият ѝ приятел Джон Суини буквално е унищожил човешкото същество с брадва и ръждясал нож. Точно преди няколко дена, същият е приключил отношенията си по същия начин, а останките отлават вканала. И до днес някои от жертвите на Джон не могат да бъдат открити. И на пук на всички очаквания, Делия оцелява, но и до днес продължава да твърди, че според нея наистина е умряла и сега вече води втори живот. Гледайки мястото, където е лежала, тя заявява:

"Това не съм аз, това е някой друг. Джон Суини уби Делия на стълбите."

През 2002-а година Суини получава четири последователни смъртни присъди и то само за опита на убийство на своята бивша приятелка. Кошмарите и демоните вече живеят 15 години в съзнанието на жертвата, но едва сега е дошло времето им да се разкрият в книгата "Да живееш със сериен убиец". Заради всички рани и психологични проблеми, Делия има цял каталог със здравословни проблеми, които чакат нейното решение. Елементарните движения като вдигането на чашата с вода ѝ причиняват болка. Последният спомен на жертвата, преди да заспи е:

"На стълбите видях една муха да стои на пръста ми. Помислих си, ч това е всичко и не искам да живея повече в болка и страх. Не бях особено щастлива, когато се събудих в интензивното."

Делия и до днес крие своя липсващ пръст под кърпи и салфетки, притеснява се, че прилича на чудовище и избягва всякакви срещи с близки и познати. Дърводелецът Суини (почти като Суини Тод от Лондон) се крие цели 6 години, преди да бъде заловен. По време на този период успява да убие още една жена и след това да изхвърли останките ѝ в лондонския канал. По време на 3-годишната си връзка, жената бързо разбрала истинската природа на своя любим, той често я държал затворена в собствения ѝ дом, изнасилвал я и понякога я заплашвал с това, че трябва винаги да се оглежда, когато излиза навън - никога не било ясно кога ще се появи дърводелеца. В един момент се почувствал толкова безсмъртен, че дори признал за извършено убийство в Холандия.

Смъртта на Мелиса Халстед е преписана на Суини едва през 2011 година. Преди да се стигне до фаталната вечер, в която жената да разкрие истинската същност на своя вече не толкова любим, тя открива торбата му, в която има въже, хирургически ръкавици, голям найлов чаршаф, както и трион. И до днес, жертвата признава, че това най-вероятно е било предназначено за нея. По време на разследването, полицаите откриват и нещо доста притеснително - цял архив от поне 300 порнографски картини, снимки и поеми, които са били предназначени за жертвите. Всички картини са изобразявали сцени на осакатени жени. Жертвата е прекарала 3 години с изрода, пред да бъде съсечена пред входната си врата. За този период признава, че този период е бил по-страшен от всички възможни хоръри и трилъри, които сте гледали. Настоящата адресна регистрация на убиеца е затворът. Можете да откриете истинската история на жертвата в посочената книга, а там да прочетете дори и някои болезнени откровения като "Убих ги всичките, след това седях с тялото поне 3 дена!"

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
72
12 октомври 2017 | 21:01

Дори петокланик пише с по-малко правописни грешки.