Да живееш в контейнер, защото така

Колкото и тежко детство да сте имали, никога не сте получавали бой за вечеря и детска стая, която да бъде контейнер за стоки. Полицията в Ню Уелс, Австралия е заподозряло младо семейство в производството на канабис, защото целият имот бил в такива контейнери. Последното, което е очаквано обаче, е наличието на малко момче, което разполагало с контейнер 2 на 2 метра, обикновен матрак и маса. В следствие на дългия престой, той страда от анемия, има различни наранявания по тялото, включително избит зъб, изключително лоша хигиена и никаква сила в мускулите.

Понеже в Австралия животинските видове са малко по-разнообразни, особено в сектора на насекомите, целият под е бил покрит с препарат срещу мравки. Младежът обитавал с дни контейнера и понякога дори не получавал право да ходи до тоалетната. Когато използвал някой ъгъл на контейнера, трябвало да бъде подготвен и за бой. Освен младежът, полицаите наистина открили и достатъчно количество канабис, което се отглеждало в бункер под къщата. За тези си действия, наказателят/градинар/приятел на майката, получава 6 години затвор без право на помилване през първите 4. Майката ще бъде освободена скоро под гаранция, но излежава 3 години и 5 месеца за игнорирането на детето си. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!