Давинчи е природно чудо, което трябва да видите

Природата винаги намира начин да покаже пълната си красота. Последното доказателство може да бъде конят Давинчи. Животното има уникална шарка, която достатъчно добре показва силует на втори бял кон, който сякаш бяга с Давинчи. Жребецът е роден през май и става известен точно с този бял белег.

Уенди Булмер закупува кобилата, но едва по-късно осъзнава, че е бременна и скоро след това се появява Давинчи. Освен второто мини копие, на корема може да се види черна шарка, която много точно оформя малко черно сърце. Собственикът споделя, че освен украсата, животното има изключителен характер и е просто уникален. Повече от ясно е, че Давинчи не се продава, но ще бъде запазен с надеждата, че наследниците също ще имат толкова причудливи форми! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
25 юли 2015 | 18:26

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g