Деца в детска градина с AK-47

Детската градина се променя драстично, особено в Русия. Подрастващи бяха заснети в детска градина в Санкт Петербург с AK-47, РПГ и SVD. Целта на този кадър е да се покаже патриотичния клас на г-н Юри Дорожински. Длъжни сме да отбележим, че всички "оръжия" са играчки, но урокът по патриотизъм бил съвсем истински и ценен за подрастващите.

Въпреки, че не знаем каква точно е била темата на урока, Дорожински настоява за подобни часове, след като смята, че военни и исторически термини изобщо няма да помогнат в патриотичното възпитание - AK-47 определено има съответната възпитателна цел. Преподавателят е главна фигура във военноисторическата организация "Червена звезда", където често се правят възстановки на Втората Световна война. За успокоение на запада, децата не са били обучавани да използват автоматично оръжие. Директорка на съседно училище споделила, че подобни часове нямали място в детска градина, но нека не забравяме, че хората от млади трябва да бъдат възпитавани в духа на патриотизма - афганистанците отдавна са опитомили тази практика.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Unknown
27 февруари 2015 | 14:12

Информирайте се първо и тогава пишете статии. Показвали са на децата, основните принципи за боравене с оръжие(което не означава, че са ги учили как се стреля например), след което са си направили снимки за спомен. Нека не забравяме че оръжието, само по себе си не е опасно, а човекът, който го държи и е хубаво да се възпитават тези навици още от ранна възраст.