Домът на Адолф Хитлер няма да бъде унищожаван

Плановете за разрушаването на дома, в който е израстнал Адолф Хитлер, са официално отхвърлени. Причината за това е, че Австрия отказва да отрече своята нацистка история. Министър Волфганг Соботка е поискал в понеделник разрушаването на дома, но комитета все пак е преценил, че тази къща, която се намира близо до границата с Германия може да бъде променена и по този начин да се разпознава по-малко и по-малко.

Професор Клеменс Йаблонер и негов колега заявяват, че унищожаването ще заличи една част от историята, с която не се гордеят. Една от основните причини за толкова драстичните действия е, че сградата привлича нео нацисти и други хора, които са отдадени на поклонения към Хитлер. Пред сградата стои камък с посланието "За мир, свобода и демокрация. Никога повече фашизъм. Смъртта на милиони ни напомня.".

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
19 октомври 2016 | 13:49

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 50 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE

булгар
19 октомври 2016 | 13:49

Нашите преди да станат управници и да разрушат всичко включително и мавзолея трябваше да минат на обучение в Австрия