Двойка предлага телепатична връзка с животни

Каква е мечтата на всеки млад човек, който точно излиза от университета и осъзнава, че на пазара на труда често се търсят дигитални гурута, докато всички останали ще се борят със зъби и нокти? Да започне собствен успешен бизнес, а за него винаги трябва идея. Добрата новина е, че скептичната вълна има много приятен отлив и почти всяка абсурдна идея може да бъде осъществена. Имайки предвид изискването за успех - една уникална идея - днес можете да постигнете абсолютно всичко, трябват Ви само последователи. До това заключение са стигнали Суси Шинър (50 г.) и Пол Брайтуайт (43 г.). Двамата държат пазарната ниша за паранормални услуги и контакт с отвъдното, но не на хора (врачките наистина са на всеки километър), а на животни. Рекламирани в социалната мрежа, двамата заявяват, че през последните 25 години поддържат връзка с падналия животински свят, както и с живи животни. Благодарение на телепатична връзка, двамата могат да комуникират с всяко животно - живо и умряло.

Тайната на техния успех се крие в развиването на специфични телепатични умения, които да позволят подобен контакт. Двойката веднага може да разбере какво мъчи домашния любимец и веднага ще намерят лечение. В един случай дори разкрили на собственика на бултириер, че животното се чувства изключително обидено и унизено, след като трябвало да носи грозно яке през зимата. Хората работят и дигитално, което означава, че освен снимка на домашния любимец, те ще искат и данни на дебитната карта - таксите с отвъдното очевидно са скъпи. Щом това работи през 2018 година в Англия, колко трудно ще е да открием и други телепатични способности. Лично ние предлагаме телепатична връзка с алкохол - изпит и готов за консумация. Можем да познаем какви са били джибрите, какво си е мислило гроздето и от какво има нужда, за да се превърне в истинско вино. Суси и Пол ще продължават да говорят в социалната мрежа и най-вероятно могат да бъдат открити там, но след като нямаме снимка на костенурката Йовчо от преди 20 години, смятаме, че връзката най-вероятно ще е невъзможна. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!