Джеймс Камерън: Джак не можеше да се спаси

Джеймс Камерън официално се измори от теорията, която можеше да спаси Джак от "Титаник". Няма зрител, който да не твърди, че няма достатъчно място на вратата, за да може и двамата главни герои да се спасят. През 2012 година Mythbusters решиха да проверят дали е възможно двама човека да бъдат на плаващото дърво и се оказа, че наистина е възможно. Това допълнително разгневява режисьора, който накрая излиза със следното изявление:

"Всичко е много просто! Отваряте скрипта на страница 147 и се оказва, че Джак трябва да даде дървото, за да може Роуз да оцелее. Анализите може да продължават до безкрай, но самият той има една много ясна теория. Джак е в ледената вода и вече е започнал да получава всички симптоми на хипотермия. За да плават и двамата, Джак трябва да свали своята жилетка и да я постави отдолу, за да продължи да плава. Това означава, че вече трябва да е под вода на същата зловеща температура. Всеки лекар ще докаже, че през следващите 5-10 минути вече ще е мъртав, а с влизането под вода, времето намалява на точно 2 минути. Най-добрите шансове са да държи горната си част от тялото над водата и да се надява на лодка. Всичко друго е абсолютна глупост."

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
кико
01 февруари 2017 | 10:16

да ви имам проблемите