Един от най-старите бардаци в света (18+)

Проституцията продължава да бъде една от най-старите професии. Съществува на пук на всяко законодателство и практически е още една формална власт в обществото. И докато мюсюлманската религия продължава да забранява проституцията, Бангладеш се превръща в една от малкото страни, които отдавна е легализирала този вид удоволствия. В един от отдалечените квартали на Тангайл, можете да откриете и бардака Кандапара. Това е вторият най-стар бардак в страната, предава The Indenependent. През последните 200 години, това е мястото, където обществото може да облекчи една от най-сериозните си нужди. След като властите събарят бардака през 2014 година, жените не знаят къде да отидат, изчакват да мине малко време и отново се завръщат, правейки само това, което винаги са можели - да продават телата си. 

14-годишната Асма с клиент! 

Фотожурналистът Сандра Хойн съвсем скоро е пътувала, за да види квартала бардак и да документира живота в него. Тя е изненадана, че това място съвсем спокойно може да бъде независимо, след като има барове, магазини и улични търговци на всичко. Йерархията между отделните кланове пък позволява на съдържателите да се дистанцират сериозно от официалното законодателство. 

Папая е сирак и се жени твърде млада. Нейният съпруг постоянно взима хероин и един ден тя се озовава в затвора. Продължава да твърди, че там е невероятно, защото никой не я бие! 

Повечето момичета пристигат в квартала от бедни семейства или стават жертва на трафик на хора. Стартовата възраст е между 12 и 14 години и много често са "обвързани". Те принадлежат на своята сутеньорка, не получават пари за работата си и след 5 години могат да изплатят своята свобода, а след това и да работят като проститутки на свободна практика. Имайки предвид колко традиционна е страната, повечето жени отказват да се върнат в цивилизацията и предпочитат бардака, където никой няма да ги сочи с пръст и унижава. Семействата често не се противят, защото това е добър източник на приходи. 

Хойн споделя пред Next Shark, че в началото е доста трудно да успее да влезе в контакт с момичетата. Някои се срамуват и искат да запазят в тайна работата си, други пък изобщо не се притесняват да споделят своите истории. Клиентите нямат никакви проблеми с фотоапарата на журналистката и заявяват, че никога не са направили нещо нередно, за да се срамуват от действията си. 

27-годишната Бона бяга от дома си в най-ранна възраст, непознат я води в бардака и я продава. Днес тя успява да изкара по 19 долара на ден. 

Както навсякъде другаде, цената варира от възрастта на дамата до нейната красота. Една красива жена може да заработи около 1000-2000 така (11-22 долара) или по 3 долара на клиент. След дълги години тежък труд, повечето дами са готови да напуснат работното си място и най-вероятно предричат купуването на независима къща от своите родители. Проституцията в този случай е просто инвестиция в бъдещето. Някои проститутки разполагат с "гаджета" или верни клиенти, повечето често получават и предложения за брак, но често отказват, защото смятат, че бъдещият им съпруг ще ги експлоатира или просто ще им вземе парите. Журналистката споделя, че повечето дори използват различни стероиди, за да изглеждат по-възрастни и едри, защото това е стандарта за красота сред тези жени. По тази причина влиза в употреба и орадексонът - лекарство за добитък, което помага за качването на килограми. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!