Екзорсизмът все още се практикува в Централна Америка

Годината е 2015 и някои хора продължават да вярват в екзорсизма, пред модерната медицина. Поредната история за изцелението от демони се е случила в Централна Америка, след като 22-годишна жена е починала по време на гоненето на демони от своето тяло. Местни медии твърдят, че тялото на жената било вдигнато на няколко метра във въздуха, докато било в църквата, жената проговорила с мъжки глас и след това трябвало да бъде задържана с помощта на други хора, за да може да се извърши религиозния акт. 22-годишната Жаклин Санчес била подложена на жестоката процедура, след като родителите повярвали, че детето им е обладано.

До това заключение достигнали, след като дъщеря им боледувала тежко няколко месец, преди да умре. Освен халюцинации и истерия, докторите не успели да диагностицират нищо друго и в следствие на това се стигнало до фатално решение – екзорсизъм. Духовникът, който извършил процедурата, споделил, че момичето само е направило нараняванията си по тялото и изведнъж спряло да диша, докато траела церемонията. Съдебната експертиза показва, че всички разрези по тялото на жената са били направени много по-рано и според тях, дамата наистина ги е причинила сама на себе си. Интересното е, че дори в България можете да намерите хора, които се занимават с гоненето на демони, духове и всякакви други мистични форми, но преди това бихме поискали да потърсите лекарска помощ, защото много често се оказва, че екзорсизма е просто напреднала форма на шизофрения, която никога не е била лекувана на време.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
логика
02 декември 2015 | 16:16

Който вярва в екзорсизъм и бог е меко казано умествено изостанал

Kii
02 декември 2015 | 10:07

Напоследък авторите на статиите пишат уникални глупости а пък и с много неточности и грешки. Опитайте се да пишете с малко повече проверени факти а не само да запълните страницата с нещо ново...

До авторите
02 декември 2015 | 00:12

Много самонадеяно и некомпетентно правите изводи за материя, която не разбирате. Има достатъчно автори, представители на официалната медицина и наука, които са сериозни източници. По отношение на конкретната статия не е ясно от какво е починала жената и каква е връзката с предишните наранявания. Смятам статията за повърхностна, но по-лошото е самочувствието, с което се правят изводи.

КАК
01 декември 2015 | 23:39

1. ЕкзорсизмЪТ е напреднала.. 2. Какво точно значи че Екзорсизмът, т.е. гоненето на демони е напреднала форма на шизофрения? Че този, който гони демоните, страда от шизофрения?

01 декември 2015 | 09:10

Не винаги е напреднала форма на шизофрения... Защо се страхувате да признаете, че става въпрос за духовна битка.Не е достатъчно да имаме Библии и да ходим по Великден и Коледа да запалим по една свещичка за здраве...Вземете я отворете тая Библия-в Новия завет ще прочетете за случаи на прилагане на екзорсизъм.