Facebook се превръща в основна работна среда

Facebook отдавна се превърна в мечтаната работа за всеки млад и упорит човек. Компанията на Марк Зукерберг печели втора поредна година първото място за обучаване на стажанти и определено има причина. Стажантите в компанията споделят, че временният им статус не променял отношението на останалите служители, които ги третирали като хора на пълно работно време.

Две стажантка споделят, че работата във фейсбук напомняла за студентско общежитие на стероиди, а работните предложения са толкова много, че човек просто би искал да живее там. Офисът на Facebook разполага с фризьор, магазин за сладолед, обособени платна за колела и много други. 

Стажантите често можели да видят и самия Марк, който поздравявал всички и винаги бил усмихнат, дори и когато не познавал хората. За неговите земни черти споделя Елизабет Грегори, която прекарала една година във фирмата, тя разказва, че Зукерберг не се отличавал с нищо и разполагал със същото бюро, същия компютър и всички останало, без да се отличава по никакъв начин от останалите служители.

Всеки четвъртък идват и бармани, които обслужват целия персонал, защото идват щастливите часове. Служителят получава всекидневно безплатна закуска, обяд и вечеря, както и достатъчно висока заплата, за да бъде стимулиран и да дава всичко от себе си. Стажантите получават средно около 5600 долара на месец. И ако това не е достатъчно, хората на високите позиции правят повече тиймбилдинги, отколкото всяка друга компания, участвайки наравно с всички останали. Кога последно сте играли народна топка със своята шефка? Там играят!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!