Фрази, които да не казвате на колегите

Добре е да харесвате колегите, или поне да сте в прилични отношения с тях, защото това са хората, с които прекарвате по-голямата част от деня си. За да не развалете добрата атмосфера в офиса, вижте няколко фрази, които не е прието да се изричат в офиса: 

Бременна ли си? 

Това е много личен въпрос. Бременната жена ще реши кога и дали ще съобщи тази новина на околните. Вас не би трябвало да ви вълнува толкова, че да питате. Освен това, ако се окаже, че грешите, а дамата просто е напълняла, тя ще се обиди много. 

Трябва да дадеш x лева за подарък за шефа 

Някои колеги обичат да организират партита и да купуват подаръци за всички в офиса. Други, обаче, не искат да харчат парите си за такива неща. Темата дали да се събират пари за подаръци е деликатна. Ако това ще се прави, е необходимо анкетиране и единодушно съгласие на всички. „Решихме да събираме пари и ти трябва да дадеш“ не е особено добро отношение. Подаръци от подчинените за шефа не се очакват и защото се предполага, че той получава повече пари.

Прочети още тук! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
28 ноември 2014 | 17:37

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 17 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА ЧРЕЗ СТРАНИЦАТА С НАД 23 000 ПОСЕЩЕНИЯ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g