GPS-ът е виновен

Преди много години са били необходими само няколко звезди, за да откриеш пътя. Правилната посока винаги се открива най-трудно. Една грешка може да бъде фатална, но в повечето случаи трябва да ги гледаш от позитивната страна. Всичко винаги свършва като забавна история на маса. Ще ти покажем хора, които не са завършили курс по ориентиране, но са влезли в историята с най-забавни изпълнения зад волан с GPS. 

1. Пропуснал си отбивката

GPS-ите понякога работят с доста сериозно забавяне, което ще ти коства ценно време или най-много да те изгуби. Подобна ситуация се е случила и с 61-годишна белгийка, която пропуснала отбивката на косъм с разстояние от над 1440 километра. Жената искала само да стигне до Брюксел, но след дългото пътешествие се озовала в Загреб. Ние мислим да отидем до магазина, ще минем през Аляска за по-дълго! 

2. Туристи 

... японски! Спомняш ли си навигационната система на Apple? Предполагаме, че героите в тази история са се доверили на покойния Стиви, който им казал да продължат след 200 метра и да влязат смело в океана. Моментната локация била Австралия, път, плаж, вода, амфибия. Последното не е възможно, ако не участваш във филм на Бонд! След като забили колата във водата, капитанът на подводницата акостира на брега и кара още 200 метра по брега, докато вярва на навигацията си! Туристи, какво да ги правиш. 

3. Краткият път

Винаги има начин да бъдеш по-бърз от другите в задръстването. Един съвет: никога не вярвай на GPS-a. Причината за това е, че ще се наложи да използваш алтернативни пътища, които все още не са валидни за автомобили. Вече е правено от Сатлег Мохамед, който карал около 10 метра по ЖП линия, преди да осъзнае каква глупост е сътворил. Явно влакът го е събудил от транса...

4. Тя и Mercedes

Неочаквано опасна комбинация. Разбираш ли, ние не казваме, че жените не могат да карат, ама те не спират да се доказват! Същото важи и за 28-годишна англичанка, която сляпо вярвала на GPS-а в автомобила си. Жената се изгубила и използвала навигацията, за да пробва чисто новия си джет Mercedes SL500. Добре, не е джет, ама плувал в реката! Жената успява да се спаси, но автомобилът плува цяла седмица, преди да успеят да го извадят! Виждаме, че снимката е на Ferrari, но не успяхме да намерим SL500 в езеро! 

5. Закъсняват за църква

Знаеш, че има много отдадени хора. Някои обичат да се задържат повече в църквата, а други направо живеят там. Последното изпълнение е на млада английска двойка, която причинила щети за около 20 000 долара в църква. Как? Да кажем, че са гледали повече дисплея, отколкото пътя и са се забили право в сградата! Радваме се, че никой не ги е помислил за терористи!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
боркос
12 март 2013 | 00:14

Няма GPS ,който може да ти осигури кефа да объркаш пътя в 11 часа вечерта зимата ,да се озовеш в някое село на майната си ,със страх да бъдеш заколен влезеш в селската кръчма,а в крайна сметка да се напиеш като куче с кмета и попа .Fuck technology !

1
11 март 2013 | 14:27

кола, амфибия, подводница, забива се, акустира...wtf...