Грозните жени са в безопасност

Министър-председателят на Тайланд успя да си навлече женския гняв, който най-често може да бъде сравнен с чистата емоция на Сатаната. На пресконференция г-н Прают Чан-оча казва, че единствените жени в безопасност ще бъдат "не толкова красивите". Неговият отговор е коментар във връзка с убийството на Дейвид Милър и Хана Уитеридж. 

Тайланд продължава да бъде красив и приятен, но е също така и много опасен. Министърът предупреди всички туристи да не свалят гарда, защото няма как да пропуснат проблемите, ако се разхождат по-оскъден бански на плажа, освен ако не са красиви. Случаят е доста тъжен, защото младежът е бил убит, а девойката е била изнасилена и едва тогава убита, което е истинска варварщина. Другият проблем за Тайланд е фактът, че двойката не е успяла да напусне страната, защото трябвало да остане за разпит, тогава се е случило и престъплението - разследването предстои.  

Прают Чан-оча получи негативната реакция на обществото, вярваме в истинността на коментара - кой би обърнал внимание на женския отбор по сумо на плажа? Надяваме се, че родителите ще помислят много, преди да купят полата от клас "Колан". Офисът ни се намира точно до училище и ни запознава много бързо с модните тенденции! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
19 септември 2014 | 15:53

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 17 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g


  • 1