Хаосът на работното място показва, че сте полезни в офиса

Поредното твърдение в полза на хаоса ще покаже, че вие се справяте добре на работното си място, ако оставяте достатъчно разхвърляно и трудно успявате да намерите всичко на момента. Последно изследване показва, че хората с разхвърляни бюра се справят много ПО–ДОБРЕ от подредените личности и малкият хаос показва, че сте фокусирани в работата и имате мотивацията да свършите всичко на време.

П-р Ерик Ейбрахемсон споделя, че работодателят трябва да повиши онези хора, които никога нямат време  да оправят бюрото си. Причината? Това е най-сигурното доказателство, че работата се извършва бързо и качествено. Същият смята, че успешните хора винаги са били разхвърляни и никога не са могли да установят някакъв работен ред. Пример за такава личност е Албърт Айнщайн, който може да спечели наградата за разхвърляни записки по бюрото. Разхвърляното бюро може да се смята за съвършен хаос в очите на другите, но за създателят е просто една изключително добра система за бърз достъп до всичко. В книгата на същия професор е ясно обяснено, че хаосът практически успява да структурира дневните занимания и да постави топ задачите на върха на купчината с папки, докато маловажните се погребват на дъното, следователно е работеща система, която може да бъде разчетена само от създателя си.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!