Хитлер е успял да избяга на Канарските острови

Ветеран от ЦРУ твърди, че има доказателства относно смъртта на Хитлер. Според него, фюрерът е изцинирал смъртта си в бункера след края на Втората Световна война и избягал за Канарските острови. Бившият агент на ЦРУ Боб Беър твърди, че разказите на правителството са пълна лъжа и ако човек реши да провери файловете на ФБР (там се пазят други файлове от ВСВ) може да открие достатъчно доказателства, за да възобнови разследването. 

Смъртта на Хитлер многократно е била отхвърляна и след това потвърждавана, а руснаците дори са издирвали зъболекарския картон на Хитлер, за да бъдат сигурни, че откритият наистина е той. Г-н Баер разполага с доклат от 700 страници, в които ясно се показва, че американската армия не само не е сигурно дали е открила тялото на Хитлер, но и няма никакви улики относно неговата локация. Една от всички теории е, че в бункера бил открит двойника на Хитлер. 

Руснаците наистина потвърдили, че тялото там имало по-малък череп и било с 10-на сантиметра по-ниско. Гръцки строител разказва, че през 1945 година бил нает да строи тайни тунеле в манастир на остров Самос. Според него поръчителите били 5-ма и един от тях бил Адолф Хитлер, но той нямал мустак. Когато отивал на работа в друг град на острова, той забелязал кацнал самолет в картофеното поле, а фермерът споделил, че самолетът бил управляван от петима германци. Има много версии относно съдбата на фюрера. Една от всички е свързана с пътешествие с подводница до Канарските острови, където бягат и много други фашисти.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Аз
12 януари 2016 | 01:24

СЕЛЯНИ, не пишете на същия неграмотен диалект, на който си и говорите, СЕЛЯНИИ

kek
11 януари 2016 | 18:17

Ще печеля от майка ти, като я пратя да прави свирки на околовръстното!

11 януари 2016 | 09:01

"инзцинирал"?!?

p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
09 януари 2016 | 16:26

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО .....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o .bg------------>ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE