Imagine такава вратовръзка

Ако си милионер и голям фен на The Beatles, чети много внимателно! Съвсем скоро, на 24 август, ще трябва да отскочиш то Ливърпул (разбира се), за да си напазаруваш безценни реликви, свързани с мегабандата. Датата на търга не е случайна - тогава града ще се състои The Beatles Worldwide Convention.

Най-важният предмет там ще е вратовръзка, принадлежала на самия Джон Ленън. Реликвата е предложена от 66-годишната, пенсионерка Джойс Макуилямс. Това съвсем не е единственият предмет, свързан с групата, който г-жа Макуилямс притежава. В колекцията ѝ присъстват редки фотографии на The Beatles, а собственичката им се надява да спечели около 20 000 паунда от евентуалните продажби.

Интересна е историята как вратовръзката стига до настоящата пенсионерка. Още 15-годишната Джойс е получила лично от ръцете на Джон Ленън по време на репетиция на групата в знаменития ливърпулски клуб "Кевън". Макуилямс си спомня, че "седяла в края на сцената по време на запис на няколко песни и е придържала стойка на микрофон". В някакъв момент Джоен Ленън поискал от нея носна кърпичка, за да избърше потта от челото. Връщайки кърпичката на своята поклонница, той поохлабил възела на вратовръзката си. Тогава гимназистката се пошегувала: "Аз пък си помислих, че ще ми дадете вратовръзката си". Тогава Ленън просто я свалил от врата си и я подал на момичето. И толкова години по-късно 20 000 паунда вместо тази вратовръзка не звучат лоша оферта, нали?
Ако и ти си на това мнение и си готов да дадеш сумата, побързай да си вземеш билет за 24 август за Ливърпул, ей!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
фото редактор
20 август 2013 | 10:08

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!