Интернет статистика

Интернет е причината за нашата огромна асоциалност. Можеш да се уредиш с жени, порно, видео игри и да поръчаш храна и алкохол. Необходимо ли ти е да излизаш, когато разполагаш с всичко на една ръка разстояние. Ще ти покажем какво се случва в интернет за един ден!

За един ден се споделя достатъчно информация, която може да се събере върху 168 милиона двд-та. Вадим старата записвачка и започваме битката с АСТА.

Електронната пощенска станция разнася 294 милиарда послания до всички точки на света. Американските пощи ще обработят всички писма за 2 години. Ние ще отворим само тези с пари.

2 милиона поста се поставят в блогове. Човекът е продуктивно животно и само за един ден може да запълни всички страници на "Time" за 770 години.

172 милиона души посещават социалната мрежа, а ние минаваме, за да видим летните снимки на приятелките. 40 милиона влизат в twitter, 20 милиона посещават Google+, 22 милиона се подвизават в Linkedln и само 17 се търсят в Pinterest.

4,7 милиарда минути се прекарват във фейсбук за един ден. За толкова ще можеш да направиш ранчото, виртуалния град или да свършиш нещо по-продуктивно.

Всеки ден в Facebook се пускат само 532 милиона статуса. 531 милиона са от Цуца, която се опитва отчаяно да си намери приятел, след като й отказахме. 532 милиона признават Кънчо за личност на 2012 година.

Статистиката показва, че всеки ден се ъпдейтват 250 милиона снимки. Половината са на красиви жени, които все още не са заключили профилите си. Да започнем столкването!

Хората се връщат в доброто старо време и прекарват 22 милиона часа в гледане на стари телевизионни сериали, шоута и т.н. Цялото благородно дело се случва в Netflix.

864,000 часа се качват всеки ден в youtube. Това са приблизително 98 години в нонстоп снимане. Около 3 часа са всички клипове на Галин Релефа (българският Конан, Рамбо Смъртта).

Всеки интернет потребител прекарва средно по 14,6 минути в порно сайтове. Средната дължина на ръкоблудството е 12 минути.
 

18,7 милиона часа се стриймват от Pandora. Ако компютър започне да преслушва всичката музика от 1-вата година след Христа, все още няма да е приключил.

1288 нови апликации се пускат на ден за мобилните телефони. Около 35 милиона се свалят всеки ден. Ядосаните птички са в класацията за най-сваляните.

iPhone-ите продължават да надвишават популацията на земята. Новоредените за миналата година са 371,000, а продадените телефони са 378,000. Очакваме, че скоро ще се полага на всяко новородено по един iPhone.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
19 март 2012 | 08:43