ISIS пуснаха ново видео, заплашвайки Ню Йорк

ISIS е единствената изключително социална терористична група, която не може да не спре да пуска клипове в интернет. Последната им поява в мрежата е категорична заплаха към САЩ, след като се появи видео, в което мъж сглобява бомба, скрива я в тялото си и решава да се разходи по Тайм Скуеър сред хората, докато символично  "се детонира". Полицията в Ню Йорк е запозната със съдържанието на видеото и е започнала работа по събирането на информация и издирването на автора. 

Краткият 30-секунден клип е озвучен с френска музика, което трябва да се смята като доказателство, че не е точно шега. Властите заявяват, че няма директна заплаха към града, а само достатъчна показност, че градът остава основна цел на терористите. Кадрите са с продължителност от 6 минути и показват цялата методология на сглобяване на бомба, която може лесно да се скрие в кожено яке. След това има кратко видео с разходка по Тайм Скуер, а след това се появява и терорист, който символично дърпа пръстена на ръчна граната. Евентуалните терористични нападения над САЩ ще превърнат ISIS в една от най-мразените терористични групи, която ще навлече гнева си на всички големи военни сили. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
21 ноември 2015 | 09:53

Пича със скобите (и особено скобите в скобите)ме уби :) Прав си с това, което казваш, но е адски трудно да се чете. Не се заяждам, просто градивна критика, ако искаш да бъдеш разбран по-добре ;)

~
19 ноември 2015 | 11:42

дано по-скоро света се оправи и промени към добро

#
19 ноември 2015 | 11:38

Исляма (и радикален и въобще) ще създава проблеми (и съществува) -докато всички хора не научат колко антинаучнен е, и докато петролни шейхове и т.н от Саудиска Арабия и т.н- финансират исляма (и радикален и въобще- и това народи извън Саудиска Арабия (а днес много хора за пари- биха "приели" всяка религия, секта и прочие) да се води, че са приели исляма от векове и прочие)...........

#
19 ноември 2015 | 11:35

докога ще създава проблеми (и съществува) религия като исляма- която е напълно опровергана от съвременната наука?????

бг
19 ноември 2015 | 11:33

Ако вярваш в някоя религия трябва да знаеш, че никоя религия не позволява човек да воюва за нещо, което обича и уважава (и да убива, ранява и т.н хора) - и така да е безсмъртен и т.н- това са безумства. Исляма е най-ненаучна и пълна с бузумства религия в света (и исляма е напълно опроверган от съвременната наука, история и прочие- заради многото научни, исторически и т.н- грешки в Корана, хадисите и прочие). А да се използват видими неща (за лъжа и подстрекаване на хора)- като разрухата и упадъка в света от последните 23-20 години е недопустимо (както е недопустимо да се обижда Божието име с исляма- който видимо може да допадне само на човек, който не може да разсъждава логично (и най-вероятно не е искрено вярващ в никоя религия) и/или си пада по гей секс с мъже- защото исляма има само строги смъртни и т.н наказания само за прелюбодеяние между мъж и жена и кражба- но не и за гейове и содомити). Имам чувството, че членовете на ислямска държава (техните атентатори и т.н) не само, че не вярват искрено в никоя религия (и не познават никоя религия и т.н)- а най-вероятно са платени от някого- но подозирам и че те са нередовни (може би) педераси- и е възможно те да правят секс един с друг (само мъже)- понякога може би си плащат и за тези техни педерастки услуги- а и нещо чудно, между тези бедни (може би) педераси може би е лесно да вербуваш такива мъже.

-
19 ноември 2015 | 11:31

в WikiIslam -с посочени сигурни хадиси и места в Корана от където е било взето това (но освен това във WikiIslam има статии и неща които са нещо като статии от вестник и т.н-несигурни като източник на данните (видимо несигурни, силно пресилени, измислени и неверни като съдържание)-които сякаш искат да искарат исляма по-зле отколкото е-примерно, че мюсюлмани вършели престъпления (с или без причина) към не мюсюлмани и т.н) -има много такива за исляма-а и въобще ако човек напише в Интернет нещо на тема "научни грешки в Корана/хадисите" на който и да е език-индонезийски, арабски, персийски, хинди, китайски, турски и т.н ще му излезе огромен списък с неща на които би се смяло и малко дете. А също много интересни неща прочетох за противоречията в Корана и хадисите на теми "Contradictions in the Qur'an - WikiIslam" и "Contradictions in the Hadith - WikiIslam" от тема "Contradictions and Errors - WikiIslam" и там някъде най-отдолу имаше подтема даваща право на мюсюлманите да отговорят на противоречията (а в друга статия и на научните и т.н грешки в тях) в тях, но те (а също и в другата статия за научните и т.н грешки в тях), го правеха с малка част от противоречията и то с твърде слаби, несигурни и силно съмнителни аргументи .