Испанец използва бикове за защита на скрап морга

Собственик на автомобилно гробище е решил, че повече не може да се разправя с крадците. Емилио Керверо решил, че вече не може да се разправя с крадците и вместо да инвестира в скъпа аларма, той закупил два бойни бика, които най-често излизат в коридата. Моргата се намира на около 30 километра от Валенсия и вече има два кротки обитателя, които трябва да се разправят с всеки нарушител. 

Бягството също няма да е особено лесно, след като е поставена и бодлива тел. Защо не са използвани кучета? Емилио използвал кучета, но в повечето случаи били примамвани извън ограждението, вместо да го пазят. С биковете вече ще е много по-трудно. Издигането на по-висока стена го сблъскало с абсурдните закони, които го задължават да не минава определена височина. Законите не казват нищо за употребата на биковете! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
02 ноември 2016 | 18:59

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 23-46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 50 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE