Истинските истории на наркозависими борещи се за доза

Наркотиците със сигурност не са най-доброто, което може да се случи на един човек. Науката отдавна е документирала всички вреди, а ако някога сте попадали на колоритният филм "Requiem for a dream", тогава със сигурност ще стоите много далеч от всички прахчета, весели хапчета и какво ли още не. Дори и мелодията към филма е достатъчно влудяваща, за да имате кошмари много дълго време! Това човешко проклятие затрива цели семейства, но за да бъдете максимално близо до тежките преживявания, решихме да представим някои от зловещите истории на хора в Reddit, които споделят коя е най-зловещата им история или какво е най-унизителното, което са направили за една доза! 

1. Бях започнала да стават твърде опасна и отчаяна за пари. Единственият начин за откриване на бързи пари беше чрез човек в Craiglist. За бързи 100 долара, трябваше да прекарам една вечер със скат почитател. Първо аз свършвах работата върху него, а после той. И след като не можех да си намеря работа никъде другаде, а ми трябваха пари за дозата, това се случваше 2 пъти в седмицата за цели 8 месеца.

2. Майката на приятел беше диагностицирана с мозъчен аневризъм. Семейството се бореше с коварната диагноза и се опитваше да намери най-доброто възможно лечение. За кратко време, хората изтеглиха всичките си пари от банковата сметка и ги поставиха в сейф в мазето си. Знам, че сумата е била около 300 000 долара. За периода, в който майката беше в болница, бащата плащаше максималният минимум и се надяваше, че с изтеглените пари ще може да покрие абсолютно всички разходи, когато майката бъде изписана. За съжаление положението й се влоши и прекара около 6 месеца в кома и на финала почина. Когато се стигна до погребението, бащата отвори сейфа, за да открие, че няма никакви пари. Дъщеря му била пристрастена към хероина. Семейството едва събра пари за кремация. Сметките за болницата ще бъдат покрити с продажбата на къщата.

3. Крадях от семейството си: взимах ценностите на баба ми, пари от майка ми и баща ми и дори хапчета, които имаха подобен ефект. Бях страшно агресивна и се биех с абсолютно всички. Най-лошото е, че сексуалният ми живот също пострада. Няколко месеца излизах с дилъра си и след като се разделихме, той продължаваше да получава сексуално внимание от мен, стига да ми плащаше в дози. След това го смених за друг дилър, който можеше да ми доставя необходимото количество. На финалът правих секс за наркотици. Положението излезе от контрол, когато бях предлагана на други "приятели", озовах се в някакви извратени оргии и всичко това с обещания за повече пари и наркотици. Имам много зловещи спомени от този период и всички ме карат да се чувствам изключително мръсна от този факт. 

4. Докато приятелят ми беше в командировка за 2 седмици, аз се постарах да заложа абсолютно всичко ценно, което има у дома му, включително и прахосмукачката. Бях решила, че за 2 седмици ще мога да спя с достатъчно мъже от Craglist, за да изкарам парите, докато се върне. Всички пари от вещите бяха похарчени за кокаин и хероин. Вечерта, преди да се прибере вкъщи, аз нямах и стотинка, за да върна каквото и да е. По тази причина счупих един от прозорците и успях да инсценирам обир. След като го взех от летището, се преструвах на точно толкова изненадана, колкото и той. Подадохме жалба в полицията, разказах за измислен градинар, който е душил наоколо, дадох интервю пред местната телевизия и всичко мина. Най-лошото в този случай е, че чудото се случи преди Коледа и дори казах, че бях купила ваучери за 200 долара. Приятелят ми даде 200 долара, за да не съм тъжна и да не страдам. Добрата новина е, че вече празнувам 3-тата си година, откакто съм далече от тези гадории.

5. Познавам един човек, който се забърка много дълбоко с хероина. Неговият баща цял живот е изграждал компания за рибарски принадлежности и преди да почине, гордият родител оставя всичко на 2-те си деца. Нуждата от повече наркотици накара моят приятел да продаде всичко на конкурентна компания, фалшифицирайки подписа на сестра си. Цялата сделка беше за 30 000 долара (много под реалната цена). Сестра му, както и останалата част от семейството, никога не повдигна обвинение. Благодарение на тези действия, цялата фамилия е финансово осакатена, защото трябва да плаща и за скъпата рехабилитация. 

6. Когато бях много отчаян, използвах услугите на един дебелак, който продаваше музика. Неговият основен фетиш беше да гледа как млади момчета мастурбират пред него. Правих това няколко пъти и се радвам, че поне не ме кара да го пипам.

7. Моят любимец винаги е бил амфетамина. Дори и след 10 години, тялото ми продължава да го иска. Когато похарчих всички си пари, започнах да крада от приятели и семейството. Много скоро останах и без тях. Трябваха ми пари и започнах да продавам кокаин. Виждах много ясно какво прави този продукт с хората, но изобщо не ми пукаше. Научих се да правя крек и дадох проба на приятел от гимназията. Той се върна на другия ден, дойде отново на следващия ден, както и на следващия и пак... Пристрастих го и унищожих целият му живот. Той напусна колежа, започна да краде от своите родители. Докато ми плащаше, аз му давах крек. Видях го миналото лято и разбрах, че вече е минал на хероин от няколко години. Беше кожа и кости, но с голяма и агресивна уста. Когато ме забеляза дойде и ми благодари, че съм го въвел в света на наркотиците. Каза ми, че без мен никога не би могъл да има толкова чисто съзнание. Семейството му вече се беше отказало от него. Това е моята история, унищожих едно семейство, защото имах нужда от следващата доза. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
chocopie
21 декември 2018 | 04:57

geQ5PQ Im grateful for the post.Thanks Again. Great.

07 април 2016 | 02:49

Бивш наркоман няма!

07 април 2016 | 01:12

"максимално минимално" ...

Петър
07 април 2016 | 00:11

Само аз ли гугълнах Craglist? :)

06 април 2016 | 22:09

Подчовеци...

1
06 април 2016 | 15:01

"изцинирам" ....