IT-поддръжката в анонимност

Съдбата на хората от IT-то никога не е била лека. Последната анкета показва, че 28% от тези хора са скрили личната си информация в социалната мрежа, за да не се налага да дават безплатни уроци по поддръжка на роднини и приятели. 

Оказва се, че голяма част от хората се възползват от познанията на експерти в тази област. Най-често, те прибягват до тях, когато дойде време. По-лошото според пострадалите е, че редовните занимания са свързани с елементарни проблеми, които може да бъдат избегнати с прочитане на упътване или няколко страници в интернет.

Веднага след тях, лекарите скриват почти всички данни за работната си позиция, защото са дали клетва и въпреки това трябва да се изправят пред услугите за семейство и приятели.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
фото редактор
09 септември 2013 | 09:53

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!