Италианец влиза в затвор, защото прави шумен секс

Италианците са известни с много положителни и още повече отрицателни черти (все пак си купихме кола, внесена от Италия). Не можем да кажем нищо добро за тях, но пък се забавляваме, когато избухнат с поредната откачена новина. Този път ще те запознаем с историята на Ромео Артемио Лори, който е известен с това, че е невероятно страстен любовник. Как сме разбрали това? Той е първият човек в Италия, който ще отиде в затвора за шест месеца, след като неговия полов акт е накарал съседите да будуват цяла вечер, докато той е опрашвал бамбината. 

Мислехме си, че това е някоя заядлива и загоряла старица, която е завидяла на младите и подло е извикала полицията, но се оказало, че децибелите били толкова високи, че цели 12 съседа са се оплакали. 42-годишният мъж заявил пред съда, че не е направил никакво престъпление и не може да бъде виновен за майсторските си изпълнения в леглото. Историята не приключва само с това, защото съседите отдавна подавали жалби за сексуалния тероризъм, на който били подлагани всяка вечер от жребеца. Лори ще обжалва, защото съдията сметнал присъдата за справедлива. По някаква причина се радваме, че не живеем в Италия, но не защото сме толкова добри в леглото, а защото сме достатъчно шумни (като за две цигански сватби). Разбираме и съседите, които се притеснявали от евентуални запознанства между Ромео и съседките, че кой може да спи спокойно? Притесняваме се само за затворниците, които трябва да се справят със страстния, а и бихме предложили по-зловеща присъда като кастрация! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Hicham
18 септември 2014 | 16:53

Thanks for the inthsig. It brings light into the dark!

Печели Пари Онлайн
16 април 2014 | 18:29

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

pha
16 април 2014 | 12:24

mi kato ste tolkova shumni, namelete si zvuka na televizora