Изпълнителният директор, който отива на работа с автобуса
Харука Нишиматсу е изпълнителен директор в японските авио линии. На неговите рамене стои отговорността на цялата компания, както и отговорността за всеки пасажер и неговия багаж. Подобни работни изисквания ще ви накарат да се замислите за всички приходи и положителни страни на директорския стол, но ще се окаже, че грешите изключително много. 
Харука се е лишил от всички приходи и фирмени бонуси, за да изгради една по-силна и задружна работна сила.
 
Повтаряме, човекът не отива на работа с последния модел на Lexus, не притежава вила на Хаваи и практически се опитва да мисли само за бъдещето, надявайки се, че всички негови служители ще бъдат доволни от работното си място и заплащането. Изпълнителният директор хваща автобуса до работа,  носи дрехи, които могат да си позволят и неговите служители и най-често получава заплата, която е много по-ниска от тази на всеки друг на неговата позиция. Директорът дори намалява собствената си заплата, за да не се налага да уволнява служители, което е повече от похвално.
 
Г-н Нишиматсу признава, че не може да се види в лъскави дрехи и коли, защото това демотивира всеки работник, който едва оцелява. Неговото мнение е, че началниците, които не спират да се  награждават с плодовете на чуждия труд ще се провалят, а самият Нишиматсу не иска нищо подобно. Японският директор се лишава днес, за да може да инвестира в бъдещето на компанията си!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
23 октомври 2015 | 21:57

Животът на Земята ще изчезне когато пчелите измрат и японците открият пътя до родната си планета.

p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
23 октомври 2015 | 16:01

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 22 ОТ 45$ ДО .....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g