Как да бъдете по-продуктивни на работа

Да си продуктивен не е лесно, независимо от това колко много го искаш и колко здраво мислиш, че работиш. Увеличаването на обема на нещата, свършени на работа и в живота, е много по-постижима задача, ако не се саботирате с лоши навици, пише Business Insider. Вижте 10 неща, които би трябвало да спрете да прави още сега: 

1. Импулсивното сърфиране в интернет: 

Тъй като повечето от имат достъп до интернет на работата си, е лесно човек да се отнесе и да започне да търси отговора на някакъв въпрос, който се зародил в главата му. По тази причина потребителят на Quora Суреш Ратинам препоръчва да си записваме тези въпроси или мисли. По този начин ще можем да потърсим информация, която искаме по-късно, когато не се опитваме да вършим работа. 

2. Морално одобрение: 

Независимо дали става въпрос за нова диета или програмата ви на работното място, едно от най-трудните неща при сформирането на нов навик е подтикът да мамим като награда за това, че известно време сме се придържали към новите правила. Тази идея, че „заслужаваме“ да пръснем пари за скъпо ястие, след като сме икономисвали цяла седмица, се нарича "морално одобрение" и подкопава плановете на много хора за самоусъвършенстване. Вместо това опитайте да превърнете целта си в част от вашата идентичност, така че да мислите за себе си като за човек, който пести пари или спортува редовно, вместо като някой, който работи срещу собствената си воля, за да направи нещо ново.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
малко критика
15 декември 2014 | 20:53

айде напишете една статия сами де... ако исках да си чета статии от други сайтове щях да ги отварям тях... Всяка втора статия ви е от друг сайт. Започнахте да приличате на студентка по журналистика първи курс на стаж в някоя фирма - копи-паста.

Печели Пари
14 декември 2014 | 18:47

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 17 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА ЧРЕЗ СТРАНИЦАТА С НАД 23 000 ПОСЕЩЕНИЯ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g