Как да получиш 18-годишна забрана за посещение на хотел

Ник Бърчил решил да се настани в хотел Fairmont Empress във Виктория, Канада. Гостът имал много важна среща с приятели, а куфарът му бил пълен с пеперони, вместо дрехи. Храната била предназначена за приятели, които работят във флота и често имат нужда от точно този салам. За да не се развали, човекът отворил прозореца, за да влезе малко хладен въздух и да освежи месото. Тук започнали и проблемите му. Докато се разхождал навън, чайките надушили плячката и решили да се възползват. Повече от 40 са успели да се настанят в стаята и да започнат местния фест. Споменът за ятото в стаята стои и до днес запечатан в съзнанието му.

С влизането си, пилетата побеснели, литнали и понеже стресът бил много сериозен - акали, практически навсякъде! Ник се опитал да ги прогони с кърпа и дори успял да изхвърли няколко през прозореца, но не било достатъчно. Човекът напуснал стаята, защото закъснявал за срещата, решил да се разправи по-късно с гадинките. След като се опитал да ги прогони с вода и наводнил стаята, грешникът решил да суши със сешоар и по този начин да направи късо съединение. Накрая извикал персонала за помощ. След като успели да прогонят птиците, човекът бил настанен в много, ама много по-малка стая и докато вярвал, че това е краят на скандала, получил писмо, в което компанията заявява, че е изгонен от цялата верига хотели. Наказанието трябвало да трае поне 18 години. След почти 17 години, Ник се завръща в хотела, за да се извини и да помоли за прошка. Хората вдигнали забраната една година по-рано и му позволили отново да бъде гост, стига да не носи никаква храна в багажа.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!