Как се произвежда McNuggets

Последната интересна кампания на McDonalds се опитва да покаже на своите клиенти, че не всичко е върхова форма в ГМО-то. Миналата година можеше да видиш клип, в който става ясно защо храната на снимката в менюто на McDonalds никога не прилича на храната в кутийката, която получаваш срещу скромна цена.

Нещата се променят, защото повечето правилно зададени въпроси получават и много точен отговор, а в този случай можеш да видиш как точно се правят въпросните Chicken McNuggets, за които се смята, че винаги са разработвани от нещо, което няма нищо общо с пилето. Ето защо и хората решават да покажат технологичния процес, който се случва в Канада, а в Европа сигурно има същата система, но нищо не е сигурно. Виж клипа и сам избери дали да вярваш или не! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
23 февруари 2014 | 14:11

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g