Какво е предсказал Нострадамус за 2015 година

Пророчествата на великия Нострадамус изумяват света от столетия. Истинското име на френския астролог е Мишел дьо Нострадам, а най-известният му труд е “Предсказания” (Les Propheties). Първото издание на книгата излиза през 1555 г. - 11 години преди смъртта му. Написаните в нея четиристишия съдържат хиляди предсказания, много от които са се сбъднали буквално векове по-късно. Според някои руски сайтове за началото на 2015 г. Нострадамус е предрекъл събитие, което ще преобърне историята на човечеството - ще се роди месия, който ще предотврати апокалипсиса и ще спаси хората от гибел. Също така бил предсказал, че нова религия ще обедини хората и ще стане единствена на Земята. Необичайно събитие в средата на годината ще изправи света пред трета световна война, информира 24 часа. Сайтът Mix Top 10 Lists публикува други 10 топпророчества на Нострадамус, разшифровани от експерти, че се отнасят за 2015 г. 

1. Езиковите различия ще изчезнат 

Нострадамус пише, че след изобретяването на това, което той нарича “нов двигател”, светът ще бъде “като в дните преди Вавилон”. Изглежда, той говори за нещо като универсална преводаческа машина - може би компютър. Според него това развитие скоро ще постави край на държавите. 

2. Мъртвите ще възкръснат 

“Недалеч от епохата на новото хилядолетие, когато няма да има повече място в ада, мъртвите ще излязат от гробовете си”, предупредил веднъж своите читатели Нострадамус. Тази смразяваща прогноза е в съответствие с пророчествата, намиращи се в Откровението на Йоан в Новия завет.

Прочети още тук! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!