Какво не правят успелите хора

Замисляли ли сте за защо някои хора успяват, а други не? Вижте няколко начина, по които успелите мислят по-различно, подбрани от Brand Mentalist:

1. Те не определят успеха в парично изражение.

Повечето успели хора определят успеха като щастие, душевно спокойствие или подпомагане на другите. Те гледат на парите като на нещо, което им носи комфорт и отваря врати за възможности. Те осъзнават, че парите не могат да купят щастие. 

2. Те не започват деня си без план.

Успелите хора знаят, че за да си вършат работата и да постигат успехи, трябва да бъдат дисциплинирани и да внимават с това как управляват времето си. За да правят това, те планират дните си предварително, изготвяйки списък с неща за вършене през деня -  какво трябва да се направи и в какъв ред. Те не само ще направят така, че да не изпуснат някаква важна задача или среща, но и ще оптимизират времето си за възможно най-добри резултати. 

3. Те не определят "съвършенството" като тяхна крайна цел.

За успелите хора стрeмежът към съвършенство е по-скоро загуба на енергия и време, защото човек би прекарвал времето си в търсене на грешки и неща за поправяне. Вместо това човек трябва да се стреми към "израстване." Успелите хора постигат всяка своя цел с мисълта за израстване.

Виж още тук!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
23 ноември 2014 | 16:42

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 17 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА ЧРЕЗ СТРАНИЦАТА С НАД 23 000 ПОСЕЩЕНИЯ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g