Какво трябва да знаете за вратовръзката

Сложете си вратовръзка. Усещате ли разликата? Вратовръзката е нещо малко, но малките неща са важни. Когато носите вратовръзка, до голяма степен можете да се впишете почти навсякъде. Независимо дали се обличате за офиса или пък се готвите за вечерта, вратовръзката ви позволява да съберете различните елементи от вашия гардероб чрез нейната материя или допълващия й цвят, пише GQ.com. Ако се научите да го правите правилно, (балансирайте широчината на вратовръзката с широчината на ревера и цвета на ризата; избирайте възел, който подхожда на лицето ви) начинът ви на обличане винаги ще бъде подходящ. Вратовръзката е първото нещо, което хората забелязват. "Хубава вратовръзка!" - хората винаги казват това. 

Те просто не могат да я пропуснат. Макар че вратовръзката трябва да изглежда страхотно сама по себе си, не забравяйте, че тя не трябва да е някаква новост. Тя трябва да кореспондира на останалата част от облеклото ви, а не да изпъква или да е в контраст. Дължината е от значение... Независимо дали сте висок 1.95 м или 1.7 м, долният край на вратовръзката трябва да достига точно до колана ви — не 6 см под него или 5 см над него. ...и трябва да съответства на широчината От GQ препоръчват тесни (но не и супертесни вратовръзки), които в най-широката си част са между 5.7 и 6.9 см. Ако вратовръзката е много по-широка от това, рискувате да изглеждате като политик. По-тънките вратовръзки са подходящи както в офиса, така и за излизания, в комбинация с какъвто и да е костюм с модерна кройка.

Вижте още тук!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
10 април 2015 | 21:41

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g