Коя е най-мразената кола в САЩ

Светът е виждал много грешки в автомобилния свят. Някои успяват да се поправят с времето, а други остават завинаги като белег за всичко, което може да се обърка в една кола. В резултат на тези грешки, инженерите би трябвало да успеят да си вземат поука, но толкова години по-късно имаме автомобили като Fiat Multipla и Cadillac Aztec, че спокойно можете да изгубите вяра в човечеството. Автомобилните грешки не са непознати за САЩ, но докато те произвеждат редица лоши автомобили с хубави реклами, наградата за най-голямата инженерна грешка отива при могъщия Yugo. 

Благодарение на високите цени на петрола през 80-те години в САЩ, американците започват да внасят малки коли, които биха могли да спестят доста на американския шофьор. Предложение идват от Subaru, Fiat, Hyundai и още много други, докато един ден не идва времето за внасяне на автомобили от Съветския съюз. САЩ дори не осъзнавали, че от източния блок можете да закупите само добър AK-47. Производителят Zastava Koral произвежда нещо, което много прилича на Fiat 127, изглежда спортно като VW Rabbit и освен това е изключително евтино.

Сделката успява да се случи и през 1984-та година, Yoga е част от автомобилното изложение в Лос Анджелис. Това е автомобилът, който има максимална скорост от 137 км/ч, които могат да бъдат постигнати по надолнище, с твърда връзка от по-мощен автомобил. САЩ внася 163 000 автомобила на нещастниците, които не са успели да спестят още малко пари. През 1999 година започват и конфликтите на Балканския п-в, които не свършват добре за Yugo. НАТО бомбардират "по погрешка" фабриката на производителя. Това е автомобилът, който веднага отивал за скрап, защото дори смяната на маслото се струвала като загуба на време и ресурси. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
not American
23 юли 2016 | 01:48

ще напиша нещо на друга тема- Мисля, че Обама не е негър (дори по новини, снимки и прочие- кожата му изглежда на моменти матова бяла- а не тъмна), а майка му е бяла (щом той е станал президент на САЩ- може майка му да е еврейка), а мъжа, който му се води баща (аз не знам дали той наистина му е баща) наистина е негър. Но и самия Обама може за пари да е защитавал исляма понякога и прочие и прочие

Tito
30 ноември 2015 | 23:42

Явно в този сайт работят олигофрени, които не знаят, че Югославия не е ни най-малко част от Съветския Съюз, а и от 60те е по-близка със западните страни, отколкото със СССР.

В е л и к и я
30 ноември 2015 | 13:37

САЩ внася 163 000 автомобила на нещастниците, които не са успели да спестят още малко пари Признавам си , една от най остроумните цитати които съм чел в последните години , и много много смях .....

софиа
30 ноември 2015 | 12:59

През 1990 година на балканите най добри бяха Алеко 2141 и 21 412 ..

софиа
30 ноември 2015 | 12:59

През 1990 година на балканите най добри бяха Алеко 2141 и 21 412 ..