Крадци бяха съсечени със самурайски меч (18+)

"Моят дом е моята крепост!" или поне в това вярва всеки човек с недвижимо имущество. Никой не е застрахован от кражби и атаки на мародери, но в някои страни имате правото да се отбранявате. Този път изобщо няма да говорим за САЩ и техните абсурдни правила за стрелба по всичко живо, което мине през двора, а за Аржентина и един смел човек с неприкосновен дом. 

Диас Коста е (49-годишен) е защитил смело своя дом срещу четирима въоръжени апаши. Мъжът е използвал своя самурайски меч и е превърнал нарушителите в нещо доста грозно. Коста е успял почти да обезобрази лицето на един, както и да нанесе множество рани по ръцете и вратовете на неканените гости, които бързо избягали със своята кола. Четиримата днес се намират в интензивното отделение. 

Инцидентът се случил към 3 часа сутринта, когато бандитите са мислили, че домът е празен. Домакинът се възползвал от момента на разсеяност и атакувал четиримата непознати, принуждавайки ги да избягат бързо с кола пред дома на потенциалната жертва. В следствие на тежките рани, шофьорът губи контрол над колата и се блъска. Трима от ранените стигат в болницата, докато четвъртият успява да избяга, същият отива в болницата на следващия ден, защото започва да губи твърде много кръв. 

Семейство Коста се е пренесло при роднини, тревожейки се за евентуален реванш от страна на бандитите. Ето защо човек не трябва да влиза в чужд дом - никога не се знае с какво разполага домакинът!

Ако подобен случай се разиграе в България, дали г-н Коста щеше да бъде съден за нападение? Все пак сме виждали изключително куриозни случаи на домашна защита, в които е виновен именно домакинът. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
:D
14 април 2015 | 19:14

Watashi wo samurai desu! HYAAAAAA! :D

11
14 април 2015 | 18:13

""Този път изобщо няма да говорим за САЩ и техните абсурдни правила за стрелба по всичко живо, което мине през двора"?? "Абсурдни''?? Все едно слушам БХК !! Естествено, че всеки трябва да може да се защити в дома си !!

asd
14 април 2015 | 17:29

Ще ги убия ако ми влезнат в дома.

селянин
14 април 2015 | 14:11

Точно така се прави, даже с малко са се разминали. У нас никой не иска вече 25 години да приеме нормални закони срещу крадците...

аутуКуРектя
14 април 2015 | 12:39

Thank you Google Spell Check...

Ауууу
14 април 2015 | 12:30

куриозни случаЙ?????? Май претендирахте да сте сериозен сайт, а и вие овладяхте циганския!