Ледът в заведенията за бързо хранене е вреден
Ако по-често отиваш в заведенията за бързо хранене и предпочиташ колата да бъде без лед, тогава те поздравяваме за правилния избор.  Разследване на BBC Watchdogs върху някои от най-популярните вериги за бързо хранене като McDolands, KFC и Burger King показа присъствието на фекалии и колиформи - бактериите, които се използват като индикатор за питейната вода. Според регулаторите не трябва да има и една такава, ала изследването показва нещо съвсем различно - високи нива. Трите вериги моментално са отговорили на медията и гарантират, че ще изследват водата си в независими лаборатории, както и смятат да почистят всяка една такава. 
Драстичните мерки със сигурност ще променят качеството на предлаганите услуги, докато у дома се доверяваме на свинарник, който да произвежда леда за курортите. После ни питай защо пием всичко без лед!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
AAAAAAAA
27 юли 2017 | 20:12