Луис Куилс говори с рисунки (18+)

Понеже от много време не сме показвали някаква форма на изкуство, а и не искаме Бански да изчезне. Препоръчваме да погледнете няколко интересни проекта на Луис Куилс. Неговата гледна точка за света е илюстрирана с много нежни щрихи и цветове, в които инкрустира сивото ежедневие на модерния свят. Повечето от неговия труд дори няма нужда от коментар, защото подозираме, че всеки може да си направи изводите сам. Пригответе се разходка в света на Луиз, спокойно, всичко е безплатно на този етап. 

Видеото уби радиото, а интернет убива всичко останало. 

Капитализъм

I-Phonakkake. Приличаме повече на хора, които остават контролирани от технологии. 

Злоупотребата с малолетни.

Битката с цензурата е жестока.

Бихме искали да добавим, че в последните няколко години се борим със зъби и нокти с подобен проблем, но самият автор споделя за една съвсем друга битка, в която изкуството му се разглежда като порнография. По тази причина ще поставим "18+", защото някои хора са способни да интерпретират всичко по индивидуален начин. 

Животински инстинкт.

Не ми давай Библия, дай ми сандвич.

Бомберман

С тази картина, авторът се възмущава на забравените мини, които всеки ден взимат жертви и осакатяват невинни хора. Решението на проблема е все още мистерия, както и локацията на повечето забравени минни полета. 

А това е любимата творба на Луис и не е трудно да се разбере защо. 

Можете да откриете автора на неговата фейсбук страница и дори да се свържете с него. Признаваме оригиналността и скритото (откритото) послание, което може да се забележи във всяка творба. 

Източник: Facebook

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
12 декември 2014 | 20:32