Малтретирането на животни те изпраща в листа с педофили

Насилието над животни отдавна се смята за първата крачка към много по-зловещи действия към обществото. Някои от най-знаменитите убийци започват своя дълъг и кървав път с тези "странични занимания". И след като няма толкова строг закон, който да ги преследва, американските асоциации за защита на животните решиха да настояват за промяна в закона. От ноември, тази година, жителите на Тампа ще могат да разгледат всеки един човек, който е измъчвал животни и е бил осъден за подобно престъпление, в официалния регистър на града. Подобна практика се прилага от много време и за хората, които са извършили сексуални престъпления.

По този начин ще бъде позволено и на приютите да са сигурни, че взетите животни ще бъдат гледане, а няма да се превърнат в храна за змии или участници в поредния мръсен сниф филм. Повечето щати в САЩ вече се подготвят за пускането на подобен регистър и с него се надяват, че ще могат много по-рано да открият онези членове на обществото, които показват ранни стадии на социопатство. Излишно е да казваме, че всички 50 щата имат много сурови наказания за хората, които се гаврят с животни. Присъдите обикновено започат с налагането на сурови глоби и отнемането на свобода. Разбира се, подобни мерки не могат да бъдат очаквани тук, след като родната правораздаваща система работи със скоростта на първия чиновнически компютър - Правец.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Haha
20 септември 2016 | 11:25

Ами те политици, чиновници, журналисти отдавна показват признаци на социопатство но никой не ги гони тях?