Марк Кубан работил в Dairy Queen

Марк Кубан е милиардер и собственик на Dallas Mavericks. Човекът трябва да се гордее с печалбата си, която реализира за последните 14 години, но може да се похвали и с глоби от 2 милиона долара. Причината за голямата сума е, че характерът на Марк е лесно запалим и това води до отварянето на портфейла. 

Един път е плащал около 250 000 долара за обида на рефер, но най-голямата е в размер от 500 000 долара за много по-сериозни обиди срещу Ед Ръш. Марк го обвинява в некадърност и е сигурен, че няма да го наемат за управление и в Dairy Queen. Изявлението било чуто от мениджъра на фирмата, Дийн Питърс, който предлага на милиардера един работен ден, за да се обеди, че не е толкова лесно, колкото изглежда. Никой не вярвал, че отворкото ще се появи, но само след шест дена, Кубан се появява в най-близкото заведени и започва да работи. 

Критиците очаквали да се появи по обяд и да си тръгне след половин час, но не познали, устатият собственик пристигнал в 6 часа сутринта и си тръгнал в 2 часа следобед, когато служителите го помолили да си тръгне. 

За тези часове, Кубан е обслужвал клиенти, отсервирал маси и правил всичко наравно с другите служители. Dairy Queen печели около 10 милиона долара в стойността на реклами, които се правят по вечерните новини.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
01 март 2014 | 10:41

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g