Майка инжектирала фекалии в детето си

Алтернативната медицина може да има някакъв чудотворен ефект върху разнообразните заболявания, ала не винаги е точно толкова ефективна, колкото искаме. Тифани Албъртс ще разбере това в съда, след като е е решила да се намеси в медицинските процедури по борбата с левкемия. Майката редовно е посещавала сина си в болницата, за да го инжектира с фекалии. В резултат на тази процедура 15-годишното момче започнало да се разболява от всякакви инфекции, които обикновено се развиват от натравяне на кръвта с бактерии, които могат да се открият точно така. 

Никой нямал представа какво се случва и защо. Липсвало медицинско обяснение, което трябвало да дойде на 19 ноември с любезното съдействие на охранителните камери. В малките часове на нощта е заснета майката, която инжектира нещо в торбата с медикаменти. Час и половина по-късно, се завърнала и направила същото. Разследването на полицията е открило торба с изпражнения в тоалетната. И идва въпросът за милион долара "Защо?". Майката признала, че е правила това няколко пъти, за да може момчето и да бъде преместено в друго отделение на болницата и да получи по-добро лечение. Подозираме, че моргата със сигурност няма да е точното място за преместване.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
26 ноември 2016 | 13:52

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 51 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE