Мъж трябва да напише 144 комплимента за своята бивша приятелка

Американската правораздаваща система винаги е била готова да отговори и на най-тежките случаи, които можем да си представим. Този случай не прави изключение. Хавайски съдия е наредил на подсъдимия да напише повече от 140 мили писма на своята бивша приятелка, след като е нарушил ограничителната заповед. Благодарение на злия език и изсипаните обиди по адрес на жертвата, съдия Ронда Лоо е наказала Дарън Йонг с едно ученическо наказание:

"За всяка обида, трябва да напишеш две положителни качества за своята бивша партньорка, нямаш право да повтаряш думи!". В период от 2 месеца, той е писал повече от 144 пъти или е отделил около 3 часа в писането на обиди по неин адрес. В случай, че мъжът не успее да се справи с лирическата си задача, шансовете да влезе в затвор се повишават драстично. Следващият голям проблем е, че дори и при успешно изпълнение, Дарън ще трябва да положи около 200 часа обществено полезен труд, както и да плати глоба от 2400 долара. 

"Изключително детинско поведение от страна на зрял мъж. надявам се, че нямаш мобилен телефон, или ако имаш, да нямаш нейния номер и да не пишеш повече.", продължи съдийката. Това не е първият случай, в който съдиите измислят интригуващи наказания. В началото на годината, съдия наказа двама 19-годишни младежи да разхождат магаре с надпис "Съжаляваме за вандализма", след като са осквернили паметник на изкуството. През 2004-а година, жена е била осъдена на 30 дена в затвор, защото оставила конете си да гладуват и по този начин да ги подготви за състезанието. Съдията забранил да бъде хранена с нещо различно от хляб и вода поне през първите 3 дена на нейния престой. Съдията така или иначе бил разочарован, защото дамата щяла да получи повече храна от животните, но американската демокрация не обича жестокости към своите граждани, тази чест се пада на всички поробени от диктатура... и обречени на безкрайни залежи от петрол.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!