Microsoft слага край на Internet Explorer

Вече сме на крачка от Windows 10, който отново ще трябва да бъде стабилен, икономичен и миролюбив към ресурсите като Windows XP и всички останали.

Обичаме старата система, но Ubuntu започна да ни прави по-щастливи и мигрирахме с домашното PC към тази система. Докато чакаме за следващия голям хит, Microsoft ще сложат край на всички шеги с IE.

Новата операционна система може да разполага с нов браузър, който ще носи кодовото име Spartan. Очаква се да бъде с подобен интерфейс като този на Chrome и Mozzila, но ще бъде още по-лек и бърз.

Операционната система може да бъде представена на 21 януари. 9-тата версия ще бъде пропусната, защото се налагат драстични промени, но и връщането на добрия "Start" бутон.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
04 януари 2015 | 18:27

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА ЧРЕЗ СТРАНИЦАТА С НАД 25 000 ПОСЕЩЕНИЯ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g