Модата на Раф Симънс минава всякакви граници (18+)

Мъжката мода никога не е била особено обятна за обикновения човек. Понякога може да е ексцентрична и доста далечна, за да се откажете да я следвате. Благодарение на Раф Симънс и Робърт Мейпълторпе ще трябва за пореден път да се дръпнете. Какво са направили двамата? Раф прави мъжко яке, а Робърт украсява гърба му така, че да сте близо до изкуството. Лятната колекция на Симънс беше представена във Флоренция и следващата година ще трябва да измислите нещо, за да бъдете модни.

Осъзнаваме, че якето наистина изглежда невинно отпред, но отзад се крие една друга тайна! Редакцията все още изпитва сериозни трудности с откриването на подходящ повод за носенето на това облекло. Подозираме, че интервю за работа, сватба, кръщене или бал ще са напълно подходящи. Вие можете да предложите допълнителни поводи. Предполагаме, че българската версия на въпросната мода ще предложи и поставянето на индивидуалната снимка - така поне жените ще се улесняват по-лесно с трудния избор!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
26 юни 2016 | 18:04

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ(НАД 45 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE

beIN SPORTS
25 юни 2016 | 03:45

Yeees

ззз
24 юни 2016 | 18:22

Абе нещо не значи. Просто някой се чуди как да обърне внимание към себе си. Като селянче с БМВ на паркинг пред БИЛА, ако ме разбираш.

жжж
24 юни 2016 | 13:06

това какво трябва да значи , среден пръст на хората дето го гледат отзад , или че иска нещо отзад

Антон
24 юни 2016 | 07:53

Аудиенция при Папата?