На Коледа започват всички раздели

Самотни ли сте на Коледа? Спокойно, не сте сами, статистиката показва, че двойките са склонни да се разделят по-често, отколкото във всяко друго време. Експертите твърдят, че всичко започва точно две седмици преди Коледа и продължава до Нова година. Оказва се, че коледните празници са добър индикатор за отдадеността на двамата партньори в една връзка. Какво имаме предвид? 

Психолозите смятат, че успехът се гради именно върху желанието за инвестиция в другия, както и желанието за затвърждаването на отношенията. По време на предстоящите празници си проличава дали слушате достатъчно партньорката, дали сте готови да жертвате част от личните удоволствия за сметка на нейното щастие под формата на по-скъп подарък или дори правилният подарък. Друг фактор е и употребата на времето, което може да пропилявате с приятели в бара или у дома с милото. 
И на финала нека не забравяме, че идва един от най-страшните моменти за всеки мъж - срещата с нейната фамилия. Последният фактор е класифициран като основен проблем за абсолютно всеки човек. Продължението на историята може да бъде и свързано с факта, че на празниците може да редувате посещенията на фамилиите - много възможно е да станете космополитни във всяка следваща връзка и да започнете да пътувате по празниците. В зависимост от събитията на тези празници, можете да установите и какво ще се случи на 14 февруари - дали ще празнувате празника на виното или ще се приготвите за по-интимните празници!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
28 декември 2015 | 17:45

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО .....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o .bg------------>ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE