На път ли сте да извършите убийство

Притеснявате ли се от факта, че един ден може да се събудите с желанието да убиете близък член на семейството? Ние винаги сме изпитвали подобни желания около тъщата, ала сме забелязали, че тя знае кога да си тръгне и животът става малко по-красив. И докато някои учени се опитват да открият лек срещу коварни болести, група криминолози е успяла да направи профил на онези членове на семейството, които спокойно могат да бъдат в главната роля на домашно убийство. Според експертите, трябва да се притеснявате при наличието на следните фактори:

1. Хората, които превъртат и убиват член на семейството, най-често са мъже с малко или никакви криминални прояви. 

2. Те не успяват да блеснат с висока интелигентност и имат проблеми с планирането, паметта или задържането на внимание. Обикновено са изключително чувствителни. 

3. В повечето случаи се оказва, че имат психични разстройства, които остават прикрити от околните. Неадекватността им на моменти е сигурен знак, че е много възможно да преживяват някакво разстройство. 

Никой няма шанс, след като трябва да разгледаме тези критерии. Важното е, че всички извършители в тази категория са изключително близки по много белези. В заключение трябва да кажем, че в офиса можем спокойно да подозираме главния, чийто изяви отговарят най-точно на описанието, ала сме спокойни, защото не сме роднини!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!