Наградата за вечен студент отива при Лиса Палмър

Искаме да попитаме колко от Вас желаят да оставят всичко и просто да се върнат в Студентски град и да започнат добрия стар купон, познатите алкохолни маратони и още куп приятни преживявяния, включващи студентската тройка - двама правят секс, а трети се прави, че нищо не чува. Очевидно е възможно, особено след като една вечна студентка от САЩ показва какво наистина е необходимо, за да се случи. Лиса Палмър е на 32 години и през последните 2 години отказва да напусне общежитието си, просто защото отказва. До този момент дължи повече от 94 000 долара, които са под формата на глоби при отказ да освободи стаята си. Според адвокатите на университета Хънтър, дамата трябвало да завърши магистратура по "География", но почти веднага успяла да отпадне от учебната програма и през 2016 година да прекъсне своето образование. Въпреки това, през последните 2 години се бори със зъби и нокти за студентската стая!

Давай Лиса, ние сме с теб! При всички тези обвинения, дамата заявява, че не вижда причина да напуска общежитието и освен това, таксите за 2 години са нереално високи. Самата тя заявява, че е била принудена от колежа да прекъсне и то само един семестър преди дипломирането. След като това се е случило, тя просто смята, че има право да пребивава там и да продължи образованието си през следващия семестър и понеже семестрите идват и си отиват, Палмър просто не е избрала подходящия. Има ли логика? Има! Не си мислете, че жената избухва всяка вечер на Шушана, напротив, тя работи на две места и е заявила, че ще запази стаята, докато не завърши. Имайки предвид това, не виждаме какъв е проблемът, все пак жената има желание да се дипломира, това означава ли, че трябва да бъде прокудена от храма на науката? И нима никой от Вас не пътува все още в междуградския автобус със студентски билети, защото може да спести 2 лева за билет и с чисто сърце ще ги инвестираш в бира на бензиностанцията - човещинка си е. В този случай, колежката Палмър е открила още по-сериозен метод за манипулиране на системата!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!