Най-абсурдните документирани бракове

Светът продължава да доказва, че вечната класика "Параграф 22" е вкоренена в житието ни. Все по-често можете да видите хора, които измислят собствена религия, бомбардират за мир и се влюбват в неодухотворени предмети, достигайки до социални крайности като брак. М-да, вече можете да сключите брак с всичко, което се сетите, но не и с партньор от същия пол - това все още остава незаконно. Можете да се ожените за тостер, но само за него. Запознайте се с хората, които решиха да се женят за...


1. Манекен

Не говорим за Ирина Шейк, а за пластмасов китайски манекен, който можете да откриете във всеки магазин за дрехи. Американец със сложното име Dauveed Hakhainhagaudole е бил очарован от своята бъдеща пластмасова съпруга Клара и извикал медиите, за да заснемат брака им. Повечето хора все още не вярват в неговите чувства, но пък го засичат из Холивуд с любимата си. 

2. Берлинската стена

Животът между два свята често може да създаде конфликти, докато някой не се фокусира в основния проблем - стената. Шведката Ейджа Рита е обикнала стената на 7-годишна възраст и оттогава започва да събира снимки и картички на стената. След време започва и да се вижда със своята любимка, докато един ден не взима съдбоносното решение - да се ожени за нея! Ейджа добавя " Berliner-Mauer" към нейните имена, за да може да бъдат завинаги заедно. По технически причини днес е вдовица. 

3. Mac Book Pro

В Англия можете да сключите брак с абсолютно всичко - включително и за лаптопа си. Поне до това е прибегнала г-жа Хърмаяни Уей, която неофициално е решила да остане завинаги с този лаптоп. До трудното решение се е стигнало, след като жената не се разделя с машината си. Все още бракът е неофициален, но Хърмаяни се надява на чудо и промяна на закона в най-скоро време. 

4. Възглавница за гушкане

Всеки човек изгражда сериозна връзка между себе си и възглавницата, но някои хора отиват твърде далече. Лий Джин-гъю е точно такъв пример. Той дава образ на своята възглавница, поставяйки калъфката на любима героиня от аниметата и през 2010 година се обвързва завинаги с нея пред очите на духовник. Лий е толкова обсебен от възглавницата, че я носи навсякъде със себе си. 

5. Женена за статуята на свободата

Аманда Уитикър признава, че любовта идва в различни форми. Съгласни сме с нея, след като никога не сме виждали друга жена, която да се жени за американския паметник. Аманда е виждала статуята около 5 пъти и страстта им избухва през далечната 2007-ма година, когато решават, че ще бъдат завинаги заедно. За съжаление, американците не позволяват на дамата да вземе своята партньорка у дома си и по тази причина можете само да откриете копия на паметника в дома на Аманда в Лийдс. Тя е доказателството, че връзката от разстояние може да работи! 


6. Женен за гумената си кукла

Животът наистина може да се промени и мнозина вече наблюдават сериозните трусове в Япония, където младите хора предпочитат да се обвържат със секс играчките си, отколкото да търсят истинска сексуална партньорка. Резултатът не закъснява и в другите страни, където бракът с куклата може да се окаже съвършен. Дейвкат е имал много проблеми с истинските жени, докато не забелязал, че куклата Сидор е единствената без изисквания и желания. Връзката им струва 5 000 долара, ако не броим и разходите по сватбата. Бракът им е вече на 13 години и единият от двамата споделя, че връзката им е повече от уникална!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
13 май 2015 | 19:19

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g