Най-интересните конспирации за 2013 година

Конспирацията е много популярен начин за трупане на рейтинг. Всеки има няколко откачени теории за превземането на света, придобиването на по-висок рейтинг и бърз начин за забогатяване. Виж някои интересни конспирации, които се случиха през 2013 година.

Атентатът в Бостън

Събитието се случи на 15 април и с него дойдоха много теории. Най-повтаряната от тях е, че грешните лица са показани в Ню Йорк Пост. Има слухове, че е имало трета експлозия, а някои анонимни свидетели говорят за антитерористична "тренировка" на цялото събитие, преди да се е случило. Според редица критици, това е била сухата тренировка за армията, ако врагът се опита да превземе САЩ. 

Без ток за Супербоул

Спортното събитие на САЩ не мина без интриги. 35-минутната пауза поради липса на електричество не може да бъде пропусната. Кой дръпна щепсела? Според теоретиците, това е дело на китайски хакери, а други смятат, че това е дело на хората, които застават зад идеята "Свят без електричество". Електротехниците, които възстановяваха проблема, смятат, че това е просто претоварване на системата.

Събирането на Билдърбъргската група

Това е 61-та среща на най-влиятелните личности в света. Проведе през юни във Великобритания и се смята, че са обсъждани теми засягащи Близкия Изток и кибер войната. Теоритиците смятат, че светът се управлява от точно такива организации. Темите на разговор остават в обществото, а ти можеш да гадаеш за бъдещите събития. 

Майкъл Хейстингс

Репортерът на Rolling Stone пише историята на генерал Стенли МакКристал и разкрива очевидни несъответствия между историите относно атентатите в Бенгази, Либия. В Бенгази умира американският посланик и други трима американци. Майкъл е имал много различна история от официалната (поне така се твърди), но не успява я публикува, защото неговият Mercedes-Benz се разбива с висока скорост в Лос Анджелис. Всичко това се случва, след като репортерът изпраща кратко съобщение на приятел, че има много голяма история, но трябва да се покрие за известно време. Според някои критици, точно това изиграва фатална роля. 

Зона 51

Най-накрая дойде и необходимата светлина около този казус. През лятото имаше регистрирани няколко случая на забелязано НЛО, които насочиха отново светлината на прожекторите към Зона 51. Британското правителство представи своята 5-годишна програма за изучаване и регистриране на НЛО. Цялата програма е документирана и предлага около 50 000 страници материал за писане. Този август, САЩ призна, че съществува Зона 51. Единствената разлика е, че тя се е занимавала с оръжия за Студената война. 

Химическата атака в Сирия

Сирийският режим беше сред горещите точки за мониторинг. Появата на химическо оръжие доведе до смъртта на 1500 души. Точно това мотивира подготовката на ответен удар от САЩ. Въпреки това, Британският парламент отказа да се присъедини към жадните за справедливост. Мнозина смятат, че Башар Ассад е демонстрирал своята мощ, за да спре намесата на големите страни. Според други теории, подобна атака е фабрикувана и е просто повод за намесата на САЩ. 

Бионсе и символа на илюминатите

Някои критици са обърнали много сериозно внимание на певицата по време на Супербоул. По време на изпълнението на една от песните, ръцете й оформят тайния знак - пирамидата. Точно това я превръща в тема за размисъл от всички, които вярват, че зад нея има много по-интересна история от милионите и члена на Джей Зи.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
joro
17 декември 2013 | 09:22

ей сега разбиват цру и ти казват всички тайни, имаш гугъл сульо чети повече като те вълнува

Печели пари онлайн
16 декември 2013 | 17:24

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g