Най-луксозният бункер в света

Определяни като „най-големия милиардерски бункер в света“, тези необозначени ниски сгради се разпростират на няколко декара и не предизвикват у хората асоциации с място, което би ги защитило в деня на страшния съд. Огромният подземен бункер Oppidum, който, с площ от 7 200 кв. м., е построен в сърцето на Чехия точно с тази мисъл - за края на света такъв, какъвто го познаваме.

Той е проектиран само за един собственик и е най-голямото частно скривалище в света. Бункерът разполага с площадка за хеликоптери, луксозни подземни стаи и таен коридор, които свързва сградите над земята с тези под земята и позволява на обитателите му бързо да стигнат до безопасността, когато чувстват, че са заплашени.

Прочети още тук!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
14 ноември 2015 | 17:34

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 27 ОТ 53$ ДО .....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

...
13 ноември 2015 | 15:32

Линка, линка ...