Най-мързеливите крадци в историята

За да се заловят някои престъпници са необходими мащабни разследвания, понякога продължаващи с години. Е, не и с тези. Това са някои от най-мързеливият престъпници на света. Те заспиват на местопрестъплението, ползват тоалетната и не си правят труда да пуснат водата: 


Престъпникът, който заспа на местопрестъплението 

Хората не бива да спят на работното място, особено, ако „работят“ като крадци. Дион Дейвис влязъл да обира къща. Той събрал бижута в найлонов плик, но преди да си тръгне решил да си почине малко и заспал толкова дълбоко, че не чул прислужницата, която дошла да чисти на сутринта. Тя извикала полиция, която дошла и снимала Дейвис, все още блажено спящ. 

Престъпникът, който не пуснал водата в тоалетната 

Ако ще посещавате тоалетната, оставяйки свое ДНК на местопрестъплението, поне пуснете водата след това. Точно това е начинът, който доказал вината на Чарлз Уилямс. Уилямс задигнал вещи само за 1000 долара, но това, че не пуснал водата в тоалетната му струвало по-скъпо. Той оставил и използвана тоалетна хартия.

Виж останалите тук!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
24 януари 2015 | 14:31

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА ЧРЕЗ СТРАНИЦАТА С НАД 25 000 ПОСЕЩЕНИЯ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

24 януари 2015 | 09:51

Няма по-добри от вас при постване на линк