Най-отвратителните алкохолни питиета на света (18+)

Всеки истински мъж трябва да премине през серията изпитания, които съдбата му поднася под формата на алкохол. Човешкото любопитство отдавна доказва, че границите не съществуват и експериментира с всичко, което може да се превърне в алкохол. Предлагаме да се запознаете с някои питиета, за които се изисква доста смелост, преди да ги поръчате или опитате. Не сте истински ценител на алкохола, ако не сте консумирали поне три от изброените питиета. 


Вино от меконгски змиорки

Това питие очевидно се приготвя лесно, след като можете да го закупите за 17 долара от интернет, но основната съставка е по-голямото предизвикателство - змиорка. Местните жители ловят змиорките като малки, добавят различни семена и ги продават като едно от най-добрите вина. 

Вино от кобра

Една от най-отвратителните змии в бутилка е готова за дегустация. Въпреки ужасяващо жестокия вид, консуматорите споделят, че е като никое друго вино в света. Отказваме да разберем! 

Вино от малки мишки

Китай е страна, в която жителите могат да направят всичко от всичко. В шишето наистина има ферментирали мишки, които не са успели да видят бял свят. Не сме сигурни дали гледката или представата за вкуса е по-жестока в този случай! 

Водка от скорпион

Едва ли е по-красива гледка от кобра в бутилка, но също бихме се отказали моментално от нея! 

Гларусово вино

Точно така, ферментирали гларуси в бутилка за продан. Къде са онези природозащитници, когато имате нужда от тях? 

Гущерово вино

Не сме сигурни защо хората се опитват да сложат най-отвратителните животно в бутилка, но това е жестоката реалност. Гущеровото вино се смята за изключително вкусно и приятно, а ние никога не бихме искали да разберем! 

Кумис

Ферментиралото мляко на кобила или магарица. Поне няма гущери и змии в него! 

Чича

Комбинацията от ферментирала царевица и човешка слюнка. Няма да коментираме вкуса!

Наздраве!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Г. Ч.
19 май 2015 | 22:22

Защото българинът като цяло си е тесногръд. Не знам какво се чудиш толкова.

.
19 май 2015 | 11:16

Не знам защо кумисът е сложен при гадориите.

18 май 2015 | 19:21

КУМИС... старо, още прабългарско питие.

4
18 май 2015 | 17:47

Различният свят с вкусове на сушени гълъбови лайна не ми го хвали, ако искаш се отвори и за клизма. Аз такива бълвочи не бих пил никога!

Ituriel
18 май 2015 | 16:00

Не знам защо подхождате с такива предрасъдъци и защо съдите хората. Различен свят, различни традиции, различна култура и вкусове. Защо постонно трябваше да се натъртва "не искаме да разберем", "по-добре да не разбираме" и т.н. Тесногръдието не е хубаво качество, отворете се за света, в света не съществува само България, а много други държави и народи с различни традиции от нашата. А това, че уважаваме нещо различно, вместо да го обиждаме или да се плашим от него ни прави нещо повече от животните.

vat
18 май 2015 | 15:49

Тапак ,ти като си ценител си ги пий.

18 май 2015 | 15:22

"Не сте истински ценител на алкохола, ако не сте консумирали поне три от изброените питиета." .................................................. Даниеле, ти олигофрен ли си?