Най-търсените жени от ФБР

Господа, ако един ден наистина искате да знаете кои жени просто не заслужават вашето внимание, предлагаме да проверите в една социална мрежа, която се гледа предимно от ФБР. Оказва се, че инспекторите отдавна са направили списък с най-опасните жени на света и точно с тях ще ви запознаем в следващите редове. 

Рут Ейзман-Шиър е първата, която се озовава в списъка. Нейното престъпление е отвличането на милионерска щерка и искането на откуп. Заедно със своя приятел, успява да отвлече Барбара Макъл. Заложницата е заровена жива и държана в ковчег, докато нейните похетители работели по освобождаването. Ценната заложничка имала достъп до въздух чрез помпа, получавала вода и храна през тръби и често оставала упоена. 83 часа по-късно Барбара била все още жива и освободена. 

Мария Дийн Арингтън е разбрала, че трябва да има по-добър адвокат, след като се опитва да освободи двете си деца за дребни престъпления и обири. В съда била силно разочарована от Боб Пиърс, който не успял да защити децата ѝ, които в случая получили доживотна присъда. В един прекрасен априлски ден на 1968-а, майката просто отишла до офиса на адвоката, но след като не бил в кабинета си, тя грабнала секретарката и по-късно я убила. Нейните отпечатъци са открити и в домовете на съдията, както и на съдебни заседатели от журито. В деня на убийството, същата била пусната под гаранция, но с подозрение, че е убила своя съпруг. През 1969-а година успява да избяга от затвора, заживява в Ню Орлиънс и се крие така почти две години. При залавянето се оказва, че се е разминала със смъртната си присъда, която била отменена в годината на бягството и. Умира през 2014 година с около 61 извършени престъпления, а синът ѝ продължава да е в затвора. 

С надеждата, че ще пробуди американците за комунизъм, Бернадийн Рей Дорн е решила да прави бомби за себе си и своята група "Weather Underground". Бернадийн се оказва лидер на своята социална група и след успешното бомбардиране на столицата, Пентагона и много полицейски станции в Ню Йорк. Освен това помагат на д-р Тимъти Лиърли, който се застъпва за употребата на тежки наркотици по време на разпит. Дор прекарва 3 години в издирване и започва да усеща сериозността на играта, която играе, след като бомба се детонира в тяхно скривалище и моментално убива 3-ма души. След прекратяване на делото в следствие на доказателства добити изцяло незаконно, тя е освободена от издирване. След време се предава доброволно и се признава за виновна за нападение и нарушаване на гаранция. Седи само една година в затвора. А после работи като директор в център за защита на деца и майки. 

Дона Джийн Уилмот е била доста отдадена на своята група, която се опитвала да измъкне пуерториканеца Оскар Лопез. Същият бил един от активистите и борци за освобождаването на Пуерто Рико, ала за зла беда се е озовал в затвора. Тяхната цел била да взривят затвора и така да успеят да спасят човека, ала още в колата под наем на летището откриват микрофоните на ФБР. Двете веднага се покриват и цели 2 години не се показват пред света. След това сменят идентичността си, заживяват в друг град и се променят тотално. Въпреки това, двете жени се предават през 1994-а година в Чикаго. Двете заявяват, че са били повлияни от активизма през онези години, но след това са работили само в името на справедливостта. Дона получава 5 години, а нейната приятелка Маркс се сдобива с 10 години, защото била по-активна в подготовката на плана си. 

Шантей Хендерсън е първата, която след 20 години се озовава в списъка с най-търсените жени. Нейната заслуга е че един ден застрелва своя приятел Деандре и неговата нова изгора на бензиностанция. След това изчезва и се издирва не само за това убийство. Дамата е известна като лице на организирана престъпност в Канзас. От време на време само поръчва убийства на хора, които свидетелстват срещу нейния кръстник. Предава се през 2009-а година и се признава за виновна непредумишлено убийство. Съдията все пак ѝ дава право на пробация, но само една година по-късно тя пак е задържана за незаконно притежаване на оръжие. 

Понякога наистина е необходимо да се пазите от лудите жени, каквато е и Бренда Делгадо. След като осъзнала, че нейният бивш е обвързан и вече има нова приятелка, която дори представил на своите родители, Бренда решила да си отмъсти. Тя поръчала убийството на своя приятел. Наетият Кристофър Лов е трябвало да получи наркотици и пари за деянието си, а асистентката на Делгадо получила 500 долара, за да бъде шофьор. Ревнивката бяга в Мексико, крие се около 6 месеца и след това е задържана в Северно Мексико, където лежи още 5 месеца в затвор. Екстрадирана е в САЩ, но само под уговорката, че няма да получи смъртна присъда. В момента се води дело за разглеждане на смъртната присъда и на убиеца. 

Винаги сме знаели, че шумната музика ще доведе до сериозни главоболия. Шаника Майнър е решила да се разправи със съседите по възможно най-правилния начин - с оръжие. Тя отишла да се скара със своята бивша съученичка, приятелка и също така бременна в 9-я месец Тамека Пери. Двете се спречкали, но майката на Шаника ги разтървала, за да няма инциденти. На другия ден Майнър се върнала в дома на своята приятелка и този път успяла да я простреля в гърдите. За жалост двете ѝ деца виждат всичко. Успява да бяга около 4 месеца и след това е заловена само 3 дни след представянето ѝ в списъка с най-търсените. Осъдена е на 30 години. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!