Ново приложение за мъжките тестиси

Господа, винаги сме знаели, че жените са изобретателни същества, които могат да открият сериозни приложения на човешкото тяло. Доказателството идва от Флорида и една жена, която очевидно не е имала достатъчно гъбички за грим и е решила да използва нещо също от естествена кожа с правилната форма. Джона Хайнес е решила да използва тестисите на своя приятел, за да нанесе грим. Дамата не очаквала резултата да е толкова задоволителен.

Разбира се, жената признава, че и нейната половинка Деймън Ричърдс е имал участие в идеята, след като започнал да позиционира приятелите върху главата ѝ като шега. Резултатът наистина е странен, но дамата дори е показала как се извършва процедурата. И докато политиката на световна социална мрежа като туитър би позволила представянето на нещо подобно, законите в нашата страна са достатъчно ограничени и затова показваме само чрез хиперлинк. Дами, ако мъжът Ви се върне с червило по инструмента, това е в следствие на указана помощ на приятелка! Не е изневяра, както бихте помислили! Освен това сме готови да отворим студио за красота в редакцията! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
17 ноември 2018 | 09:22

Wind
04 май 2017 | 12:41

You really saved my skin with this inimnoatfor. Thanks!

Ellen
04 май 2017 | 12:21

Hi Betsy,I have crows feet and smile wr8s3len&#i2k0;a lot of both. I’ve laughed myself right into wrinkles. LOL[] Reply:October 21st, 2011 at 3:37 amIt sure makes you like your wrinkles more when you realize how happy and how healthy smiling makes you!! Thanks for for coming by, Tess!![]

72
25 април 2017 | 13:48

Много сте задръстени, докога ще се мъчите да поствате линкове без успех?